Вт, 2024-04-23, 13:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
Про вплив карантину на економіку презентував дашборд Дубілет
Інші останні Економічні новини

Колишній міністр Кабінету міністрів, співзасновник monobank, Koto й Smartass Дмитро Дубілет повідомив про створення дашборду щодо впливу карантину на економіку України. Повідомляє Дубілет у Facebook, дашборд q.rating.zone.

"Ми створили дашборд, присвячений карантину та економіці України. Це, мабуть, найбільш масштабний та докладний дашборд на цю тему. На ньому можна відстежувати вплив карантину на економіку – загалом понад 30 показників, які оновлюються щоденно/щотижня/щомісячно.

Ми використовували показники, за якими можна оцінювати зміни стану захворюваності, міграційних і демографічних процесів, зайнятості, фінансах і торгівлі, а також бюджеті та податках. Ми отримали офіційні дані з 1 жовтня 2019 року, додали до них зрозумілі візуалізації та об’єднали на одній сторінці.

Тепер можна не гадати, а точно визначити, скільки українців повернулось до країни (463 тис. людей), наскільки впав обсяг продажів взуття та одягу в магазинах (-98,6%), як змінюється кількість безробітних (431 тис. людей) та яка з областей найменше втратила доходів до місцевого бюджету".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 758 | Додав: admin | Теги: дашборд, Вплив, дубілет, економіка, Карантин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]