Сб, 2024-04-27, 03:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:24
Просування ЗСУ відбувається на Луганщині, колаборанти тікають подалі від фронту - Гайдай
Інші останні Новини з регіонів України

На Кремінський та Сватівський напрямки ворог перекидає додаткові резерви.

У Луганській області відбувається просування підрозділів Збройних сил України, колаборанти перебираються подалі від лінії фронту.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram. Він зазначив, що на Кремінський та Сватівський напрямки ворог перекидає додаткові резерви. За його словами, майже всі будинки у навколишніх населених пунктах зайняті російськими військовими.

"Просування ЗСУ йде, тому колаборанти поступово перебираються в міста і села подалі від лінії фронту", - написав Гайдай.

Він розповів, що окупанти перевдягаються у форму українських військових і шляхом провокацій намагаються прорвати українську оборону. На думку голови ОВА, річка Красна не має стати серйозною перешкодою для наступу наших військових.

Ситуація у Луганській області

Тиждень тому Гайдай заявляв про просування української армії на напрямку Сватове - Кремінна, попри щільно заміновану територію.

Як повідомляли ЗМІ, 12 січня Гайдай повідомив, що біля Білогорівки Луганської області Сили оборони тримають позиції і навіть трохи їх покращили.

За його словами, жорстокі бої точаться в напрямку Сватове-Кремінна, а також на території Білогорівки. Селище Білогорівка біля Лисичанська знищено повністю, оскільки там окупанти намагалися влаштувати переправу через річку. Тому на сьогодні цього населеного пункту вже не існує.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 556 | Додав: adminA | Теги: колаборанти, подалі від фронту, Гайдай, просування ЗСУ, Луганщина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]