Пт, 2024-04-26, 19:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:08
Провести інспекцію підрозділів ЗСУ, що виконують завдання в зоні ООС, доручив Зеленський - ОП
Інші останні Офіційні новини

За дорученням Президента Володимира Зеленського та відповідно до Плану контролю за діяльністю Збройних сил України та інших військових формувань у 2021 році Офіс Глави держави 2 лютого розпочав інспекційну перевірку стану готовності до виконання завдань органів військового управління, з’єднань та військових частин ЗСУ, що виконують завдання в Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.

Перевірка затверджена розпорядженням президента № 12 від 1 лютого 2021 року, інформує пресслужба президента.

Основною метою інспекції є перевірка стану готовності сил і засобів, задіяних в ООС, до виконання завдань за призначенням, а також визначення ефективності заходів, які вживаються керівництвом Міністерства оборони України та ЗСУ, інших органів військового управління щодо всебічного забезпечення сил і засобів, що виконують завдання на сході держави.

Крім того, перевірка спрямована на виявлення чинників, що негативно впливають на стан готовності сил і засобів до виконання завдань.

До участі в інспекційній перевірці залучено представників Офісу Президента України, Апарату Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства оборони та Збройних сил України.

Зеленський стурбований процесом виконання держоборонзамовлення за результатами минулого року, - Данілов

За результатами перевірки буде підготовлено доповідь Президентові, а також пропозиції щодо подальшого нарощування спроможностей ЗСУ та вирішення наявних проблем у сфері оборони держави.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 755 | Додав: adminA | Теги: Зеленський, інспекція підрозділів ЗСУ, - ОП, зона ООС | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]