Сб, 2024-04-20, 11:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:01
Проводити гей-парад в Одесі заборонили
Інші останні Новини з регіонів України

Одеський окружний адміністративний суд задовольнив позов міської ради і заборонив проведення "маршу рівності", запланованого на 13 серпня в Одесі в рамка фестивалю "Одеса Прайд-2016". Про це сказано в повідомленні суду, передають "Українські новини".

Суд прийняв таке рішення, з огляду на високу ймовірність виникнення протистоянь і конфліктів, під час яких можуть бути скоєні кримінальні правопорушення.

Крім того, як повідомляється, суд обмежив право громадян на проведення всіх заходів 13 серпня.

"Організатор патріотичних заходів, що планував проводити свої мирні збори одночасно з "маршем рівності", висловлював на адресу учасників ходу погрози. Про це свідчать повідомлення в соціальних мережах. При цьому заявлений ним маршрут патріотичних заходів перетинався з маршрутом маршу, організованого в рамках фестивалю квір-культури "Одеса Прайд-2016", - зазначено в повідомленні.

Раніше управління Національної поліції в Одесі направило листа у міськраду із проханням звернутися в суд для заборони масових акцій у місті в період з 10 до 14 серпня.

Торік суд заборонив оргкомітету фестивалю "Одеса Прайд" проведення будь-яких вуличних масових акцій.

Нагадаємо, 12 червня у Києві пройшов "Марш рівності за права ЛГБТ". За даними поліції, у ньому взяли участь 1,5 тисячі осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 754 | Додав: adminA | Теги: заборона, гей-парад, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]