Вт, 2024-04-23, 15:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:49
путін заговорив про розвал росії - "Будуть московити якісь"
Інші останні Новини російської федерації

Президент рф знову звинуватив у всьому країни Заходу.

Президент російської федерації володимир путін назвав нову мету "злого" Заходу. Політик заявив, що нібито західні лідери хочуть "розкасувати колишній радянський союз і його основну частину - російську федерацію".

"Якщо ми підемо цим шляхом, я думаю, що долі дуже багатьох народів росії, і перш за все, звичайно, російського народу, можуть кардинально змінитися, ну просто кардинальним чином. Я не знаю навіть, чи зможе зберегтися такий етнос як російський народ в тому вигляді, в якому є сьогодні. Ну будуть московити якісь там, уральці і так далі. Це ж все в планах було, ці плани вони викладені на папері", - заявив путін.

За його словами, нібито росія на це довгий час закривала очі, щоб вибудовувати партнерські відносини.

"Просто ми в умовах вибудовування відносин намагалися про це з міркувань партнерських не говорити. Але це ж все є, це ж все написано, на папірці все написано. Ну а тепер, коли їх спроби переробити після розвалу радянського союзу світ виключно під себе довели ось до такої ситуації, ну звичайно ми змушені на це реагувати", - підсумував російський президент.

Розвал росії - що відомо

Західні лідери після того, як побачили злочини російської армії в Україні, дійшли висновку, що рф у такому вигляді існувати не повинна. Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що ніяких поступок путіну бути не може. Пізніше зі схожими заявами виступили канцлер Німеччини Олаф Шольц і президент Франції Еммануель Макрон.

При цьому президент Чехії Петер Павел висловив свою думку про неприпустимі сценарії програшу рф, тому що, якщо вона розвалиться, то у Світу буде більше проблем.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 608 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]