Сб, 2024-04-20, 13:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:03
Радником головнокомандувача ЗСУ став Ярош
Інші останні Офіційні новини

Дмитра Яроша призначили радником головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Він – командувач Української добровольчої армії, колишній очільник "Правого сектору" та екснардеп.

Про свою посаду у ЗСУ у мережі повідомив сам Дмитро Ярош. Він також опублікував фото посвідчення радника.

Наказом генерал-лейтенанта Валерія Залужного призначений радником головнокомандувача Збройних сил України, – написав Ярош.

Він подякував за довіру та зазначив, що "разом переможемо". Крім того, Ярош прикріпив до повідомлення фото посвідчення радника головнокомандувача ЗСУ.

Нагадаємо, Валерій Залужний обійняв посаду головнокомандувача Збройних сил 27 липня 2021 року. Його призначили на місце Руслана Хомчака, якого відправили у відставку.

Що відомо про Яроша

Під час Революції Гідності Дмитро Ярош був одним з ініціаторів створення громадського руху "Правий сектор". Після Майдану рух сформував добровольчий корпус для боротьби з бойовиками на Донбасі та став політичною партією.
    
Наприкінці 2015 року Ярош заявив про вихід з "Правого сектору" та ініціював створення нового громадсько-політичного руху "Державницька ініціатива Яроша".

У 2014 році йшов у президенти України як самовисуванець, був народним депутатом VIII скликання від "Правого сектору". У 2019 році балотувався до парламенту IX скликання від "Свободи", однак не пройшов.

У 2015 році разом з однодумцями створив добровольче військове формування – Українська добровольча армія.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 775 | Додав: adminA | Теги: радник головнокомандувача ЗСУ, Ярош | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]