Пт, 2024-03-29, 17:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:15
Резніков та Залужний привітали українських волонтерів - "Пліч-о-пліч із захисниками"
Інші останні Офіційні новини

Міністр оборони України Олексій Резніков та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітали з Міжнародним днем волонтерів та подякували їм за допомогу ЗСУ.

"Волонтер - це для України і про Україну. Україна - це взагалі країна волонтерів. На Революцію Гідності вийшли волонтери, які боронили наше право на вибір і свободу, волонтери допомагали у якості медиків, з початком збройної агресії росії у 2014 саме волонтери, які вже стали ветеранами війни, пішли на фронт захищати нашу землю від загарбників, волонтери спільно коштом допомагають нашій армії", – написав Резніков.

Він зазначив, що з 24 лютого саме волонтери та Сили оборони України зробили те, у що не вірив увесь світ.

"Ви допомогли змінити хід цієї війни. Ви допомогли змінити історію. У найнебезпечніші часи пліч-о-пліч із захисниками – ви на передовій. Тому що теж борці!", – наголосив Резніков.

Міністр назвав волонтерів неймовірними, душевними та небайдужими.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний також привітав волонтерів зі святом.

"Ви завжди поряд. Ми постійно відчуваємо вашу турботу та підтримку. Волонтери та військові – це нерозривний, фактично споріднений зв'язок. У нашій єдності – сила та незламність української нації. Дякую вам, дорогі волонтери, за допомогу війську!", - написав Залужний.

Він зазначив, що мир на більшій частині держави – це спільна заслуга волонтерів та військових.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 489 | Додав: adminA | Теги: Резніков, привітання, українські волонтери, Залужний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]