Сб, 2024-04-27, 01:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

01:50
рф пропонує Кубі шлях обходу санкцій - розрахунковий центр на базі цифрового песо
Інші останні Новини світу

Держава-терорист запропонувала Кубі створити розрахунковий центр на базі цифрового песо. Через такий механізм рф пропонує «забезпечити захист фінансової системи Куби від зовнішніх санкцій».

Про це пише пропагандистське агентство держави-агресора «риа новости» з посиланням на бізнес-омбудсмена рф бориса тітова.

За словами тітова, російська сторона готова запропонувати Кубі власний досвід створення цифрового середовища для підприємців.

Йдеться про створення на Кубі спеціального розрахункового центру з банківською ліцензією, через який проходили б фінансові транзакції як усередині країни, так і за зовнішньоторговельними угодами.

Економіка наших партнерів вкрай потребує двох речей: вибілення грошових потоків з одночасним підвищенням зручності ведення бізнесу та захисту фінансової системи від зовнішніх санкцій. Ми запропонували комбінований інструмент, який, на наш погляд, здатний вирішити обидва завдання», - заявили у рф.

Зазначається, що росія сама працює над впровадженням цифрового рубля — вже завершено створення прототипу платформи цифрового рубля, йдеться у повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомляли, рф в обхід санкцій імпортує мікрочіпи та іншу електроніку через Туреччину, Гонконг та Естонію.

Також писали, попри європейські санкції на елітне вино, кремль продовжує закуповувати сотні пляшок ціною в десятки тисяч доларів кожна — цим займається друг дочки путіна катерини тихонової Олексій Рєпік.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 489 | Додав: adminA | Теги: обхід санкцій, центр на базі цифрового песо, Куба, РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]