Пт, 2024-04-19, 12:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

06:30
Рішення про ліквідацію ОАСК привітала посол Британії
Інші останні Кримінальні новини

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс привітала ухвалення закону про ліквідацію Окружного адміністративного суду як важливе рішення для судової реформи в Україні. Про це Сіммонс написала.

"Отже, Окружний адміністративний суд Києва ліквідовано. Гарний день для судової реформи в Україні. Якщо судді нового суду призначатимуться шляхом конкурсної та відкритої процедури через нові ВККС та ВРЮ, то буде ще більше приводів для святкування", - зазначила пані посол.

Як повідомлялося, 13 грудня Верховна Рада ухвалила закон про ліквідацію Окружного адміністративного суду міста Києва та утворення Київського міського окружного адміністративного суду.

Президент Володимир Зеленський 13 квітня 2021 року вніс до Верховної Ради як невідкладний проєкт закону № 5369 "Про ліквідацію Окружного адміністративного суду Києва та утворення Київського міського окружного адміністративного суду".

ОАСК відомий своїми резонансними рішеннями, серед яких – скасування нового українського правопису, скасування рішення Київради про перейменування московського проспекту на проспект Бандери, визнання незаконною націоналізацію "Приватбанку", призупинення процесу перейменування УПЦ московського патріархату, поновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби та інші.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 583 | Додав: adminA | Теги: ліквідація ОАСК, Рішення, посол Британії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]