Пт, 2024-04-19, 12:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
росіяни тренуються масштабно евакуйовуватися біля Мелітополя - збирають речі
Інші останні Новини з регіонів України

російські окупанти й колаборанти біля Мелітополя – у паніці. 22 грудня вони почали тренування з масштабної евакуації.

росіяни готуються втікати з населених пунктів під Мелітополем. Про це в ефірі національного телемарафону заявив мер міста Іван Федоров.

Від вчора вони (окупанти) почали проводити тренування евакуації у селищах навколо Мелітополя. Вони тренувалися на території Терпіннівської сільської ради та Новобогданівської селищної ради, – сказав Федоров.

Так, росіяни збирають всі речі з сільської ради. Вони відправляють дітей зі шкіл та садочків зі словами "ми так тренуємося". Мер зазначив, що за даними Генштабу, окупанти готуються до масштабної евакуації з Василівки та навколишніх селищ.

Це відбуватиметься так само як і кілька місяців тому у Херсоні. Тоді росіяни масово вивозили людей з тимчасово окупованих територій у росію і розселяли їх у якихось вагончиках і таборах.

За словами Федорова, місцеві мешканці стурбовані цією ситуацією. Вони хочуть стабільності та прогнозованості, а також чекають на перемогу України й деокупацію.

Федоров зазначив, що найважче у Мелітополі з їжею та ліками. Медикаментів на окупованих територіях немає, а ті, що є, дуже дорогі. Наприклад, вітамін C коштує у 16 разів дорожче ніж на підконтрольній території.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 421 | Додав: adminA | Теги: росіяни, речі, евакуація, Мелітополь, Тренування, збір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]