Пт, 2024-04-26, 10:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:40
Росіяни зруйнували 20 будинків, є травмовані - Біла Церква
Інші останні Надзвичайні новини

Російські війська здійснили атаку на місто Біла Церква, розташоване на Київщині. В результаті атаки пошкоджено два десятки житлових будинків, є потерпілі. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

"Авіаудар по Білій Церкві: Пошкоджено майже 20 житлових будинків. Є потерпілі. Поліція та працівники ДСНС на місці події допомагають громадянам подолати наслідки вибуху", — йдеться у повідомленні.

Як розповіла у коментарі ЗМІ речниця ДСНС Київської області Вікторія Рубан, через атаку росіян травмована щонайменше одна людина.

"У Білій Церкві, наші виїхали. Там дійсно снаряд потрапив у житлові будинки. Наразі проводяться роботи. За попередніми даними, травму отримала одна дівчина", — зазначила вона.

Російські війська підірвали залізничні колії поблизу міста Ірпінь, відтак евакуація мирного населення до Києва має відбутися автобусами.

 В Офісі президента України оприлюднили перелік міст, які потребують гуманітарних коридорів. Населені пункти розташовані у восьми областях.

Маріуполь п’ять днів перебуває під постійним вогнем. У місті відсутнє сполучення з Україною, не працює інфраструктура та закінчуються припаси. Про це повідомив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що саміт НАТО 4 березня був слабким, а сам Альянс фактично дав "зелене світло" для подальших обстрілів з боку РФ, оскільки відмовився закривати небо над Україною для російської авіації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 608 | Додав: adminA | Теги: РФ, Біла Церква, травмовані, руйнування 20 будинків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]