Чт, 2024-04-25, 06:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
Російський безпілотник "Гранат-1", що коригував обстріли позицій ЗСУ, на Донбасі збили
Інші останні Надзвичайні новини

На Донбасі в зоні проведення ООС українські військовослужбовці перехопили безпілотник, який російські окупанти застосовували для обстрілів позицій ЗСУ

СБУ викрила російських найманців з ОРДЛО на застосуванні російських безпілотних літальних апаратів. Під час розслідування було ідентифіковано безпілотник, який окупанти використовували для обстрілу позицій ЗСУ.

"Літальний апарат перехопили на лінії розмежування. Бойовики використовували його для ведення розвідки та коригування обстрілу позицій українських військових. За даними експертизи, перехоплений літальний апарат є бойовим безпілотником "Гранат-1", який виробляють на одному з підприємств воєнно-промислового комплексу РФ", - повідомляють у пресцентрі СБУ.

Зазначається, що в межах кримінальних проваджень, розпочатих слідчими СБУ за ч.ч. 2, 3 ст. 258 (терористичний акт) та ч.ч. 1, 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України, триває розслідування "для встановлення всіх обставин протиправної діяльності і притягнення до відповідальності винних осіб".

Також зазначається, що СБУ передала на експертизу ще два ворожі безпілотники, які були перехоплені на лінії розмежування.

Нагадаємо, що минулої доби окупанти на Донбасі 6 разів зривали "тишу", біля Красногорівки та Мар'їнки били з мінометів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 592 | Додав: adminA | Теги: російський безпілотник Гранат-1, збитий, Донбас, обстріли позицій ЗСУ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]