Сб, 2024-04-20, 08:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
Російських військових Канада висилає зі своєї території
Інші останні Новини світу
Російським військовим, які перебувають на навчаннях в Канаді, повідомили, що вони мають 24 години, аби залишити країну.

Дев'ять російських військовослужбовців, які брали участь у навчаннях в Канаді, висилають з країни. Таким чином Оттава продовжує засуджувати військове втручання Росії в Криму.

У Канаді шість солдатів із РФ вивчали англійську та французьку мову в Сен-Жан, що у Квебеку. Ще двоє солдатів брали участь у навчальній програмі на базі CFB Gagetown. Також один військовослужбовець навчав канадських солдатів російської мови в Гатіно, що у Квебеку.

Джерело видання в уряді підтвердило, що солдати були проінформовані в четвер вдень, що у них є 24 години, щоб покинути Канаду.

Як повідомлялося, у четвер прем’єр-міністр Канади Стівен Харпер заявив, що Канада не визнає проведення референдуму у Криму, який нині перебуває під незаконною військовою окупацією.

Окрім того, в середу Канада заморозила активи 18 колишніх членів українського державного керівництва, яких підозрюють у розкраданні державних коштів України.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: російських військових, своєї території, Канада | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]