Ср, 2024-04-24, 00:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
Розгляне відкриття частини продуктових ринків штаб з ліквідації НС
Інші останні Медичні новини

Штаб з ліквідації НС розгляне відкриття частини продуктових ринків

Продуктові ринки зможуть працювати, якщо вони будуть дотримуватись протиепідемічних заходів

Штаб з ліквідації надзвичайної ситуації розгляне питання відкриття частини продуктових ринків. Про це під час брифінгу повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомляється, частина продуктових ринків зможе працювати, якщо вони будуть дотримуватись санітарних норм та протиепідемічних заходів. Однак, велике скупчення людей біля одного продуктового магазину може призводити до інфікування людей, більшість з них все ж буде закрита.

"Ми розуміємо питання забезпеченості харчовими продуктами, тому це виважене рішення, сьогодні ми розглянемо його на штабі з ліквідації НС. Буде видане розпорядження або постанова про те, які ринки не повинні працювати під час карантину", - заявив Ляшко.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я створять спецбригади медпрацівників для тестувань на коронавірус вдома. Бригада буде відбирати у хворих зразки на проведення досліджень у вірусологічній лабораторії.

Також станом на ранок 27 березня Мінздоров'я повідомив про 218 випадків зараження коронавірусом в Україні. Так, за минулу добу заразилися 62 українця.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 910 | Додав: adminA | Теги: штаб, відкриття частини продуктових ринкі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]