Пт, 2024-04-26, 11:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

03:57
Розкрила дуже брудні епізоди з життя путіна екс-депутат Держдуми. ВІДЕО
Інші останні Новини російської федерації

Президент росії під час роботи в КДБ не переривав зв'язки зі своїм "паханом", зазначила колишній російський депутат.

володимир путін гадив у квартирах заможних євреїв, повідомила екс-депутат Держдуми

Російський президент володимир путін під час роботи в Комітет держбезпеки срср співпрацював з пітерським "злодієм в законі", тренером з дзюдо Леонідом Усвяцовим - був навідником для групи бандита на квартири заможних євреїв, в яких проводив обшуки.

Під час обшуків глава рф залишав своєрідну мітку - гадив у туалеті й не змивав, дуже брудні епізоди з життя путіна розкрила колишній депутат Держдуми Марія Максакова в ефірі програми "Аргумент".

"путін не переривав свої зв'язки з Усвяцовим - це такий його пахан, гуру... саме він був тим, хто організував цю гопоту пітерську, сформував у путіна пристрасть до дзюдо, тому що всі бандити в той час займалися якимись єдиноборствами... саме Усвяцов його влаштував в ЛДУ (Ленінградський державний університет) за спортивною квотою...", - заявила співрозмовниця.

Максакова додала, що після працевлаштування в кдб путін працював у відділі, в якому займалися відмовниками - кілька років по суті фабрикував справи проти євреїв, які на повній підставі мали бути репатрійовані, але замість того, щоб опинитися в Ізраїлі, на жаль, його зусиллями опинялися у місцях, не таких віддалених.

"Але я б хотіла сказати про один дуже брудний епізод, який стався, тому що путін завжди був на стику криміналу і... силовиків... якщо путін потрапляв на обшук в заможну квартиру... єврея, то... він залишав таку, пардон, своєрідну мітку - ось він гадив в туалеті і не змивав, таким чином натякаючи брудно дуже, даючи зрозуміти ось цьому власнику..., що у нього побували", - сказала екс-депутат.

Колишній член Держдуми підкреслила, що це ще не все. "Далі він був навідником для групи Усвяцова, тому що вони потім в найзаможніші квартири приходили і займалися там крадіжками...", - поділилася Максакова.

Раніше журналісти дізналися, що під час візитів екскременти володимира путіна збирає його охоронець.

Неофіційна біографія путіна - що повідомлялося

Польська письменниця і журналістка Кристина Курчаб-Редліх стверджувала, що володимир путін народився у 1950 році, а не у 1952-му, і в його офіційній біографії вказані несправжні імена батьків.

Колишній російський банкір та екс-друг путіна Сергій Пугачов стверджував, що у російського лідера до президентства були інтимні проблеми - йому "не давали" безплатно.

Пізніше російський політтехнолог, колишній спічрайтер президента рф Аббас Галлямов розкрив цікавий факт щодо розлучення путіна з Людмилою Очеретною. За його словами, це саме глава росії хотів розлучитися. Експерт додав, що Очеретна - "реально дурепа".

За словами соціолога і журналіста Ігоря Яковенка, президент має відкуповуватися від Очеретної, оскільки екс-перша леді знає, що він садист.

Варто зазначити, що путін з 31 грудня 1999 року став виконувати обов'язки президента, а пізніше його не раз обирали на цю посаду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 686 | Додав: adminA | Теги: життя путіна, епізоди, екс-депутат Держдуми | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]