Сб, 2024-04-20, 09:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:18
Розпочинає модернізацію Реєстру корупціонерів НАЗК у співпраці з USAID
Інші останні Кримінальні новини

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) у співпраці з USAID/UKaid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» розпочинає модернізацію Реєстру корупціонерів.

Про це повідомляється на сторінці НАЗК у Фейсбук.

Оновлення реєстру передбачає автоматичну взаємодію із системою закупівель Prozorro що спростить механізм отримання довідок учасниками закупівель.

Також буде реалізовано автоматичну взаємодію з data.gov.ua, що дасть змогу користувачам отримувати актуальну інформацію у зручному форматі.

Крім того, планується створити публічний АРІ для використання реєстру в ІТ-продуктах; реалізувати механізм перевірки паперових довідок та витягів з реєстру; розробити публічний аналітичний модуль для користувачів реєстру.

"Таке оновлення зробить реєстр корисним, інформативним та простим", - пояснили у НАЗК.

Загальною метою проєкту USAID/UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах” є фінансова підтримка громадян України та українського уряду у боротьбі з корупцією у ключових послугах та службах державного управління, а також утворення довіри українців до уряду на основі продемонстрованих прозорості, підзвітності та покращеної якості послуг.

data.gov.ua - це Єдиний державний вебпортал відкритих даних, створений на вимогу закону «Про доступ до публічної інформації».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 587 | Додав: adminA | Теги: модернізація Реєстру корупціонерів, НАЗК, USAID | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]