Вт, 2024-04-23, 16:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:36
Розстрочку та оплату частинами "ПриватБанк" повернув
Інші останні Економічні новини

Тепер клієнти банку знову можуть купувати в кредит.

З 25 травня "ПриватБанк" повертає послуги миттєвої розстрочки та оплати частинами. Про це повідомляється на Facebook-сторінці банку.

"Оплата частинами та Миттєва розстрочка повертаються. Тепер ви знову можете робити покупки в кредит. Переглядайте доступний ліміт та інформацію за кредитом в додатку Приват24: Сервіси - Кредити - Оплата частинами/Миттєва розстрочка", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ЗМІ, з 1 березня 2022 року впровадив кредитні канікули для клієнтів фізичних осіб за договорами розстрочки "Оплата частинами", кеш кредитами та програмами "Житло у кредит" та "Авто в розстрочку".

За пільговими умовами договору без обов'язкового мінімального платежу до 1 червня 2022 року платежі, які не буде внесено за графіком, банк не виноситиме на прострочення та не нараховуватиме пені.

На період кредитних канікул клієнти можуть погашати щомісячні платежі, як і раніше. Якщо такої можливості немає, всі проценти, нараховані до 1 червня 2022 року, можна буде сплатити одним платежем або розподілити між щомісячними платежами, що лишилися до закінчення строку кредиту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 488 | Додав: adminA | Теги: розстрочка, оплата частинами, Приватбанк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]