Чт, 2024-04-25, 06:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:58
Розвідка Британії - збільшення чисельності армії рф навряд чи допоможе їй в Україні
Інші останні Іноземна преса про Україну

Раніше в рф видали указ про збільшення своїх збройних сил майже на 140 тис. осіб - до 1 млн 150 тис. 628.

Навряд чи збільшення чисельності російських збройних сил посилить потужність її окупаційних військ у війні проти Україні.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

"25 серпня у кремлі видали президентський указ про збільшення встановленого рівня російських збройних сил до 1 млн 150 тис. 628, - збільшення на майже 140 тис. Уряду доручено забезпечити фінансування, аби досягнути цього. Залишається не зрозумілим, чи росія спробує здійснити це збільшення завдяки набору більшої кількості солдатів-добровольців "контрактників", чи завдяки збільшенню щорічних цільових показників призову на військову службу", - йдеться в повідомленні.

"У будь-якому разі, у відповідності з чинним законодавством, мало ймовірно, що указ принесе суттєвий прогрес для збільшення бойової потужності росії в Україні. Це тому, що росія втратила багато десятків тисяч військових, набирається дуже мало нових контрактників, і призовники технічно не зобов'язані служити за межами росії", - наголошують у британській розвідці.

Як повідомляли ЗМІ, за повідомленням російських ЗМІ, президент росії володимир путін підписав указ про збільшення штатної чисельності військовослужбовців Збройних сил російської федерації.

Вона буде збільшена з 1,9 мільйона до 2,04 мільйонів осіб з 2023 року. Згідно з опублікованим в мережі документом, указ підписаний російським президентом 25 серпня. Він набуде чинності з 1 січня 2023 року.

За даними Генштабу ЗСУ, станом на 27 серпня, загальні бойові втрати росії в Україні з 24 лютого орієнтовно складають 46 тис. 750 осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 490 | Додав: adminA | Теги: україна, збільшення чисельності армії рф, розвідка Британії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]