Пт, 2024-03-29, 08:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:31
Шевченко збірну України назвав аутсайдером своєї групи на Євро-2012
Інші останні Спортивні новини

Збірна України - аутсайдер групи "D" на домашньому чемпіонаті Європи. Таку думку британському журналу World Soccer висловив нападник збірної України та київського "Динамо" Андрій Шевченко, повідомляє 2012ua.net.

"На жаль, жереб не був сприятливим для нас, тому що збірні Англії, Франції та Швеції є дуже сильними командами з багатими футбольними традиціями. Але це добре, що ми аутсайдери. Краще триматися в тіні, надто коли ти один з господарів", - заявив легендарний бомбардир.

У той же час, на думку Шеви, Україна має в своєму розпорядженні хороший набір гравців і збалансований склад.

"У нас відмінна команда з хорошим "глибоким" складом. Так, зараз у нас немає покоління топ-гравців, на зразок того, яке було кілька років тому. Це свідчить про те, що у нас хороше поєднання молодих талантів та ветеранів", - сказав він.

"Наш тренер, Олег Блохін, у минулому був гравцем світового рівня, і я дуже радий, що через чотири роки він повернувся до роботи з національною командою, тому що він був великим гравцем, справжнім символом країни в нелегкі часи. Ми віримо в нього, а він - у нас", - цитує Шевченка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 983 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, Аутсайдер, збірна україни, шевченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]