Чт, 2024-04-25, 22:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:09
Ще одну справу проти Коломойського відкрили США
Інші останні Кримінальні новини

Міністерство юстиції США оголосило про початок нової справи проти Ігоря Коломойського та його партнера Геннадія Боголюбова. Йдеться про відмивання грошей у США та про виведення їх з «ПриватБанку». Заяву оприлюднено на сайті міністерства. Загалом це третій цивільний позов у США проти вищеназваних осіб. Зокрема, йдеться про те, що на гроші, виведені з банку, була придбана нерухомість в Америці.

Над справою працює група прокурорів. Всіх небайдужих запрошують надати інформацію стосовно подій, які призвели до подання позову. Через різні ризики у США передбачено анонімне подання інформації – для цього створено спеціальний е-мейл, але також можна скористатися сайтом ФБР та подати інформацію через його сервіси.

Раніше повідомлялося, що Коломойський закриває завод феросплавів в США. Замість заліза – біткоіни: американський завод з виробництва сплаву заліза і кремнію для чорної металургії CC Metals & Alloys (CCMA), що належить українському олігарху Ігорю Коломойському і його бізнес-партнеру Геннадію Боголюбову, тепер генерує криптовалюта.

Також писали й про те, що Коломойський продає нерухомість у США. Холдингова компанія в Сполучених Штатах Optima Ventures подала клопотання до суду штату Делавер про продаж двох будівель в рамках процедури стягнення. Власниками Optima Ventures є українські олігархи Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. Про це містяться дані в документах, поданих до суду 24 грудня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 559 | Додав: adminA | Теги: США, справа проти Коломойського | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]