Чт, 2024-04-25, 18:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

05:25
Що наблизить закінчення війни в Україні - у Зеленського пояснили
Інші останні Новини України

Допомога Україні здатна дозволити знизити корупційний вплив рф на глобальну політику, вважає радник очільника Офісу президента.

Радник керівника Офісу президента Володимира Зеленського Михайло Подоляк вважає, що прискорення надання Україні бронетехніки і далекобійних ракет наблизить закінчення війни.

Це також дозволить знизити кримінальний і корупційний вплив росії на глобальну політику, про це Подоляк написав.

"Прискорення передачі Україні бронетехніки й ракет підвищеної дальності дасть змогу: по-перше, локалізувати війну на окупованих територіях і не допустити її розростання; по-друге, наблизити закінчення війни й вихід на межі 1991 року...", - повідомив Подоляк.

Як повідомляли ЗМІ, представники української влади вже неодноразово зверталися до міжнародних партнерів, зокрема, Сполучених Штатів Америки, з приводу необхідності отримання Україною ракет ATACMS, які призначені для знищення обраних об’єктів на відстані до 300 кілометрів.

21 грудня президент Володимир Зеленський відвідав Вашингтон, де зустрівся з президентом США Джо Байденом і виступив перед обома палатами Конгресу.

За підсумками візиту, президент України повідомив, що Україна та США досягли стратегічних домовленостей посилити Сили оборони на ключових напрямках. Ці стратегічні домовленості стосуються найближчих місяців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 478 | Додав: adminA | Теги: україна, Зеленський, закінчення війни | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]