Вт, 2024-04-16, 14:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
Шість партій долають прохідний бар'єр у Верховну Раду
Інші останні Політичні новини

Прохідний бар'єр у Верховну Раду долають шість партій

Опитування

Якби парламентські вибори проводилися найближчої неділі, 39,9 відсотка виборців, які визначилися і голосуватимуть, підтримали б партію "Слуга народу".

Такі дані опитування, проведеного соцгрупою "Рейтинг", Центром "Соціальний моніторинг" і Українським інститутом соціальних досліджень з 30 квітня по 10 травня, презентував на прес-конференції у четвер керівник "Рейтингу" Олексій Антипович.

За його словами, результати опитування засвідчили, що прохідний бар'єр мають шанс подолати шість партій: "Слуга народу" (за неї проголосували б 39,9 відсотка респондентів), "Опозиційна платформа - За життя" (10,9%), "Блок Петра Порошенка "Солідарність" (10,6%), ВО "Батьківщина" (9,6%), "Сила і честь" (5,1%), "Громадянська позиція" (5%).

Водночас, прохідний бар'єр не змогли б подолати партія "Опозиційний блок - партія миру та розвитку" (3,5%), "Радикальна партія" (3,3%), "Свобода" (2,4%), додав керівник "Рейтингу".

Антипович уточнив, що таким є результат опитування тих виборців, які визначилися і голосуватимуть.

Як він підкреслив, результати опитування засвідчили, що після президентських виборів громадська думка демонструє високий рівень оптимізму: що другий респондент (49,7%) очікує на поліпшення ситуації в Україні у найближчі місяці, на погіршення - що п'ятий опитаний (20,9%).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: прохідний бар'єр, шість партій, верховна рада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]