Пт, 2024-04-19, 11:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:34
Штайнмаєр "рпц — тоталітарна ідеологія, замаскована під теологію"
Інші останні Політичні новини

"рпц виправдовує агресивну війну проти України й "веде своїх членів і всю свою церкву небезпечним і воістину блюзнірським шляхом, що йде всупереч з усім, у що вони вірять.

Я хотів би скористатися цією можливістю, щоб передати особливе та сердечне вітання делегаціям Церков в Україні" - наголосив Штайнмаєр.

"Тут сьогодні також присутні представники російської православної церкви. Той факт, що вони тут, не є чимось само собою зрозумілим у наш час.  Я очікую, що Асамблея не добиратиме слів для правди про цю жорстоку війну та критики ролі їхніх церковних лідерів", — сказав він.  

Штайнмаєр наголосив, що є необхідність діалогу є, але "мости не можна побудувати, якщо одна сторона зруйнує стовпи, що підтримують його".

"Керівництво російської православної церкви приєдналося до злочинів війни проти України. Ця тоталітарна ідеологія, замаскована під теологію, призвела до повного чи часткового знищення багатьох релігійних об’єктів на території України – церков, мечетей, синагог, навчальних та адміністративних будівель, що належать релігійним громадам.  Жоден християнин, який ще володіє своєю вірою, своїм розумом та своїми почуттями, не зможе побачити в цьому Божу волю.  Все це докорінно суперечить третьому символу логотипа Асамблеї — хресту", — наголосив президент Німеччини.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 425 | Додав: admin | Теги: РПЦ, теологія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]