Пт, 2024-04-19, 06:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:48
Скупчення окупантів та їхньої техніки ЗСУ розгромили: Генштаб розкрив втрати
Інші останні Новини України

Вдалося знищити щонайменше 8 одиниць важкої техніки.

Українські воїни успішно відпрацювали по зосередженню живої сили та техніки російських окупантів у Херсонській області.

Як зазначається у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, підтверджено вогневе ураження 19 грудня району зосередження живої сили та техніки окупантів в Херсонській області, а також в районі Василівки Запорізької області.

"Знищено 8 одиниць важкої військової техніки різного типу. Інформація щодо втрат у живій силі уточнюється", - зазначили у Генштабі.

Крім того, за інформацією ГШ, з 12 грудня російські окупаційні війська проводять підготовку до примусової евакуації громадян України, які проживають на території міста Василівка та прилеглих населених пунктів.

Втрати росії в Україні

Загальні втрати росії в Україні складають 98 800 особового складу, повідомив Генштаб ЗСУ. Через постійні удари ЗСУ окупанти змінили логістику постачання.

Згідно з прогнозами західних аналітиків, до початку 2023 року росія може повністю витратити справні запаси боєприпасів, якщо не вдасться до допомоги іноземних постачальників або до старих запасів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 409 | Додав: adminA | Теги: Генштаб, зсу, скупчення окупантів, техніка, розгром | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]