Пт, 2024-04-26, 22:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:11
Слова про кліматичні протести Меркель пояснила в доповіді про російську кібервійну
Інші останні Новини Європейського Союзу

Меркель пояснила слова про кліматичні протести в доповіді про російську кібервійну

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що підтримує студентів і учнів, які протестують у всьому світі проти глобального потепління, після публічної критики її коментарів, сприйнятих як натяк на те, що демонстрації спричинила російська онлайн-агітація.

Про це пише AP.

Минулого місяця Меркель говорила про російську кібервійну на Мюнхенській конференції з безпеки і згадала про студентські протести, сказавши: "Важко уявити те, що після років без будь-якого зовнішнього впливу у всіх німецьких дітей раптово з'явилася ідея, що "ти маєш протестувати".

Офіс канцлера каже, що коментар був неправильно трактований, і Меркель говорила про те, як легко мобілізувати кампанію через інтернет.

Меркель пояснила свою позицію, заявивши, що "дійсно вітає" студентські протести і що "я думаю, це дуже добра ініціатива".

Раніше німецькі ЗМІ писали про активізацію у Німеччині нових російських пропагандистських ресурсів, націлених на молодь, лівих та захисників довкілля. У матеріалах вони намагаються показати жорстокість поліції до мігрантів та "зелених".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: Меркель, доповідь, російська кібервійна, кліматичні протести | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]