Ср, 2024-04-24, 14:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:53
Сьогодні "Ювентус" і "Шахтар" визначать переможця групи і другого учасника плей-оф
Інші останні Спортивні новини
Сьогодні ввечері в Донецьку, на "Донбас Арені", відбудеться матч заключного туру групового раунду Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і туринським "Ювентусом". "Гірники" вже гарантували собі плей-оф, і в разі хоча б нічийного результату виграють свою групу. "Ювентусу" ж не можна програвати, інакше "Стара Сеньйора" опиниться в Лізі Європи..

"Шахтар" - "Ювентус"

стадіон: "Донбас Арена", Донецьк

арбітр: Йонас Ерікссон (Швеція)

пряма трансляція: 21.45 на ТРК "Україна" і "Футбол+".

дискваліфіковані: Луїс Адріано - Маркізіо

травмовані: Хюбшман, Чигринський - Пепе, Лусіо, Бендтнер

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря": "Що стосується "Челсі", то він нас не цікавить. Нас більше цікавить завтрашній супротивник. Ми сподіваємося здобути перемогу. Команди європейського рівня, якою, безумовно, є "Ювентус", також програють. В нашій команді зібрані молоді гравці, але з іншого боку у нас є досвід. Упевнений, гра буде цікавою. Не знаю, що саме буде завтра, але ми сподіваємося на хороший результат. Це остання гра в групі, і вона для нас важлива. Для нас ця гра - як зустріч студента і викладача. Біля "Ювентуса" велика історія. Так що нас чекає особлива гра, порівнянна зі складанням іспиту професору".

Анджело Алессіо, тренер "Ювентуса": "Ми сильно виросли в останній час. Зараз "Ювентус" надзвичайно сильний, так що завтра ми розраховуємо тільки на перемогу. Завтра з перших хвилин потрібно встановити контроль над м'ячем. І неважливо, що про нас думає "Шахтар". Ми не повинні дозволити суперникові зіграти в його гру".

Група E

1. "Шахтар" - 5/10

2. "Ювентус" - 5/9

3. "Челсі" - 5/7

4. "Нордшелланд" - 5/1


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: Сьогодні, Ювентус і Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]