Чт, 2024-04-25, 22:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:49
Сьогодні "Металіст" і "Спортинг" змагатимуться за півфінал Ліги Європи
Інші останні Спортивні новини

Харківському "Металісту" доведеться розв'язати доволі складну задачу - обіграти лісабонський "Спортинг", при цьому бажано не пропустити гол у свої ворота. Більш ніж істотно завдання ускладнює той факт, що через дискваліфікацію сьогоднішній поєдинок чвертьфіналу Ліги Європи пропустять два основні центрбеки команди - Папа Гуйє і Марко Торсільєрі.

"Металіст" - "Спортинг" (перший матч - 1:2)

Стадіон: "Металіст", Харків

Суддя: Вільям Коллам (Шотландія)

Трансляція: початок о 22.05, канал "2+2".

Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста": "Все дуже просто. Нам потрібно забити і не пропустити, не програти "Спортингу". Буде серйозна гра. Ми постараємося зіграти краще, ніж у Португалії. Ми граємо вдома, нам потрібно атакувати, ліквідувати дефіцит в один м'яч. Все залежить від футболістів. Ми їх налаштовуємо на активну гру в атаці.

Я говорив, що у нас зі "Спортингом" в Португалії були рівні шанси. Вони і зараз рівні. Але у нас є козир - ми граємо вдома".

Наставник лісабонського "Спортинга" Рікарду Са Пінту: "9 з 26 голів харків'яни забили в кінцівках матчів. "Металіст" - дуже сильний суперник. Суперника слід поважати за якісну гру, заслуги "Металіста" очевидні. Це - команда, до якої потрібно ставитися дуже серйозно.

"Спортинг" готовий до гри, ми спокійні. Ми віддамо всі сили, щоб здобути перемогу. Я не вважаю, що відсутність двох гравців послабить суперника, хоч це і сильні футболісти. У тому, що стосується оборони, вони важливі, але я розумію, що їм є гідна заміна. Зрозуміло, що "Металіст" буде атакувати, і відсутність центральних захисників не позначиться на атакувальному потенціалі харківської команди".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: спортинг, півфінал Ліги Європи, Сьогодні Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]