Пт, 2024-04-26, 05:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:18
Справу, яка зачіпала "Юру Єнакіївського"​​, про махінації на митниці закрили
Інші останні Новини з регіонів України

Податкова міліція закрила кримінальну справу, у який фігурували посадові особи Державної митної служби.

Раніше видання DT.UA повідомляло, що група слідчих розслідує ухиляння від сплати податків комерційними структурами за змовою з посадовими особами низки державних міністерств та відомств.

"Усі ці розслідування поєднує одна особливість - підозрювані чиновники перебували "у стосунках" зі структурами "Юри Єнакіївського" та "Іван Іванича" Аврамова", - писала газета.

Видання посилалося на рішення Шевченківського райсуду Києва від 30 січня 2012 року, з якого випливає, що податкова міліція розкрила масштабну й зухвалу злочинну схему монополізації імпорту групи товарів однією комерційною компанією у змові з посадовими особами митниці.

Яким чином працює вся система, слідчі довели на прикладі "співпраці" митниці із "Українською східною рибною компанією" - найбільшим імпортером риби, в результаті якої збитки держави нібито сягали 4,3 мільйона гривень.

"Українська правда" знайшла у Єдиному державному судовому реєстрі постанову Шевченківського райсуду Києва у якому зазначається, що зазначена кримінальна справа №69-140 була закрита 9 лютого 2012 року старшим слідчим з особливо важливих справ Податкової міліції у Харківській області. Слідчий закрив справу через "відсутність в діях складу злочину".

Зазначимо, що спочатку Шевченківський суд Києва зробив крок на захист тіньового імпорту і високопоставлених фігурантів. Суддя Андрій Трубніков не дозволив податковій міліції провести обшук у фігурантів справи про функціонування на Одеській митниці великого злочинного угруповання і таким чином допоміг Іванющенку й Абрамову.

Пізніше Іванющенко спростував інформацію про нібито причетність до кримінальних справ, які розслідують податкові органи щодо підприємств, які постачали труби для ДК "Укргазвидобування".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1020 | Додав: admin | Теги: митниця, махінації, Юра Єнакіївський​​, кримінальна справа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]