Сб, 2024-04-20, 00:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:57
Стала прес-секретарем президента України журналістка Юлія Мендель - указ
Інші останні Офіційні новини

Журналістка Юлія Мендель стала прес-секретарем президента України - указ

Президент України Володимир Зеленський призначив журналістку Юлію Мендель прес-секретарем глави держави.

Відповідний указ №350/2019 від 3 червня 2019 року оприлюднено на сайті президента України в понеділок.

"Призначити Мендель Юлію Володимирівну прес-секретарем президента України", - зазначено в документі.

"Якщо хочеш змін – бери й роби. Рада долучитися до команди Володимира Зеленського. Зробимо все можливе, щоб бути якомога відкритішими для людей і для медіа", - цитує слова Мендель прес-служба президента в понеділок.

В Адміністрації президента уточнюють, що загалом на посаду прес-секретаря глави держави претендували майже 4 тис. конкурсантів, з якими працювала окрема HR-команда. Кандидатів оцінювали за такими критеріями: володіння українською та англійською мовами, грамотність, досвід роботи в суміжних професіях, наявність вищої освіти, дикція, манера викладу думки, швидкість реакції, розуміння політичних процесів в Україні та світі, стійкість до стресів, світоглядні позиції та почуття гумору.

Юлія Мендель народилася 3 вересня 1986 року в м. Генічеську (Херсонська область). Здобула вищу освіту в Київському національному університеті ім. Т.Шевченка. Має науковий ступінь кандидата філологічних наук.

Мендель працювала журналістом на телеканалах ICTV, Espreso.TV, "112 Україна"» та "Інтер". Стала першою українською журналісткою, яка виграла програму Світового інституту преси (World Press Institute). Була представником The New York Times в Україні. Також співпрацювала з низкою таких іноземних видань та телеканалів, таких як Politico Europe, VICE News, CNBC, New Eastern Europe, World Affairs Journal, Spiegel Online. Була консультантом із комунікацій у Світовому банку. Стажувалася за кордоном у рамках програми Солідарності імені Леха Валенси, програми THREAD у Єльському університеті, закінчила Варшавську євроатлантичну академію (WEASA).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: прес-секретар президента України, указ, журналістка Юлія Мендель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]