Сб, 2024-04-27, 05:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
Стало відомо до скількох навчань Альянсу залучатимуть ЗСУ - взаємодія з НАТО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У 2021 році сплановано залучення українських підрозділів до 22 багатонаціональних навчань: на території України – 8, поза межами України – 14, з них за тематикою Сил реагування НАТО – 7, повідомляє журнал «Ukraine to NATO».

Україна продовжить розширювати свої внески у міжнародні операції з підтримання миру та безпеки під проводом Альянсу та ЄС.

Для забезпечення участі в операції НАТО з підтримання безпеки на морі «Морський охоронець» у 2021 році будуть направлені два патрульні катери типу Island та задіяно Контактний пункт ВМС ЗС України, а у 2023 році – фрегат «Гетьман Сагайдачний».

Досягнення взаємосумісності з підрозділами держав-членів НАТО

Для реалізації процесів євроатлантичної інтеграції в Україні розроблено внутрішній національний документ, що за структурою та суттю відповідає Плану дій щодо членства – Річну національну програму під егідою Комісії Україна-НАТО.

В РНП-2020 особливу увагу приділено активізації процесів досягнення відповідності критеріям членства в НАТО шляхом прискорення внутрішньодержавних реформ; переведенню сектору безпеки і оборони України на стандарти НАТО; покращенню взаємосумісності ЗС України з арміями держав-членів НАТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 640 | Додав: adminA | Теги: навчання Альянсу, НАТО, зсу, взаємодія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]