Пт, 2024-04-26, 21:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:13
Став на захист Чорновол Сенцов
Інші останні Політичні новини

Сенцов став на захист Чорновол

Український режисер, колишній в’язень Кремля Олег Сенцов став на захист колишньої народної депутатки Тетяни Чорновол, звинуваченої у вбивстві чоловіка в офісі “Партії регіонів” під час “Революції гідності”.

Свою позицію він висловив у Facebook, назвавши екснардепку “однією з найактивніших борців із Януковичем”.

“Зараз “добрі” люди обвинувачують її в навмисному вбивстві людини 18 лютого 2014 року. Хоча усім давно відомо, що то був нещасний випадок, і загиблий свідомо залишився в підпалений будівлі, відмовившись її залишати. Я теж був там поруч, хоч і підійшов пізніше, коли офіс Партії регіонів уже димів”, – наголосив він.

При цьому він зазначив, що тоді тривала революція і постійно траплялися бійки та гинули люди, оскільки українці виборювали “майбутнє для своєї держави”.

“Зараз ми бачимо як поступово усі ці завоювання Майдану нинішня влада зливає в унітаз. Якщо би ми тоді програли, то Янукович нас усіх кинув би за грати. І якщо активістів саджають зараз, то що це таке, якщо не реванш?”, – наголосив Сенцов.

Oleg Sentsov

Я знаю Тетяну Чорновол особисто. Можна по різному ставитися до її політичної діяльності, але вона мужня жінка, одна з найактивніших борців з Януковичем. Її чоловік загинув в АТО, а саму Тетяну ледь не вбили покидьки ще за часів Майдану, жорстоко побивши. Зараз інші «добрі» люди обвинувачують її в навмисному вбивстві людини 18 лютого 2014 року. Хоча усім давно відомо, що то був нещасний випадок, і загиблий свідомо залишився в підпаленій будівлі, відмовившись її залишати. Я теж був там поруч, хоч і підійшов пізніше, коли офіс партії регіонів вже димів. Бо були теж важливі справи у вигляді зіткнень з «Беркутом» на розі Шовковичної та Інститутської. Тоді тривала революція, траплялися бійки, гинули люди. Ми виборювали гідність, свободу та майбутнє для своєї держави. Зараз ми бачимо як поступово усі ці завоювання Майдану нинішня влада зливає в унітаз. Якщо би ми тоді програли, то Янукович нас усіх кинув би за грати. І якщо активістів саджають зараз, то що це таке, якщо не реванш?

10 квітня, о 6 ранку, до помешкання Тетяни Чорновол під Києвом приїхали слідчі Державного бюро розслідувань й провели обшук у справі про смерть Володимира Захарова при підпалі офісу “Партії регіонів” (на Липській, 10 у Києві) 18 лютого 2014 року.

Слідчі ДБР повідомили Чорновол про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі “Партії регіонів” в 2014 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: захист Чорновол, Сенцов | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]