Пт, 2024-03-29, 16:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:59
Став віцепрем'єром ексміністр інфраструктури України
Інші останні Офіційні новини

Ексміністра інфраструктури України Олександра Кубракова було призначено на посаду віце-прем’єр-міністра - міністра інфраструктури та регіонального розвитку. За нього проголосували 263 нардепів. Про це повідомив депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк, пише https://bloghouse.website/.

До цього депутати Верховної Ради проголосували за звільнення Олександра Кубракова з посади міністра інфраструктури.

30 листопада до парламенту надійшла заява Олександра Кубракова про звільнення з посади міністра інфраструктури. Тепер, скоріше за все, йому знадобиться нова робота чи бізнес, уточнює https://bloghouse.website/robota_ta_biznes.

На початку листопада у Кабміні та Верховній Раді почали обговорювати можливість об’єднання двох міністерств – розвитку громад та територій та інфраструктури.

Зазначалося, що якщо міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова призначать керівником "Нафтогазу", його міністерство передадуть в опіку міністру інфраструктури Олександру Кубракову і підвищать останнього до посади віце-прем’єра, уточнює Bloghouse.website/.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 446 | Додав: adminA | Теги: віцепрем'єр, ексміністр інфраструктури України | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]