Сб, 2024-04-20, 01:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
Столтенберг висловився щодо розміщення військ РФ в Криму - НАТО уважно стежить
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Йенс Столтенберг, генеральний секретар Північноатлантичного альянсу, прокоментував розміщення російських військовослужбовців на території Криму. НАТО стурбоване ситуацією на півострові.

За діями Росії стежать і в Лівії, а також у інших країнах на африканському континенті. Про це 15 січня політик повідомив на пресконференції.

На зустрічі з президентом Мавританії він наголосив, що фахівці Альянсу фіксують дії РФ на Близькому Сході та у балтійському регіоні. Питанням Криму союзники займаються окремо.

НАТО зміцнило боєготовність своїх сил. Військова структура виділяє додаткові кошти для реалізації усіх заходів, які допоможуть посилити реакцію підрозділів на можливі загрози. Росія продовжує виділяти значні кошти на свою армію заради подальшої експансії. У НАТО стежать за ситуацією та мають намір рішуче протидіяти у разі небезпеки.  

Раніше ASPI news опублікувало коментар експерта, який пояснив наявність бомбардувальників та винищувачів НАТО в українському небі. Також стало відомо, що НАТО допоможе Україні у боротьбі з російською агресією на Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 534 | Додав: adminA | Теги: розміщення військ РФ, НАТО, столтенберг, Крим | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]