Вт, 2024-04-16, 21:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

04:37
Стратегічну важливість деокупації Кремінної на Луганщині Гайдай пояснив
Інші останні Новини з регіонів України

Окупанти встигли добре підготуватися до оборони Кремінної, зокрема провести мінування, а також підтягнути техніку та резерви.

Збройні сили України за допомогою визволення Кремінної від російських окупантів зможуть розбити вороже угруповання на дві частини.

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє в ефірі телеканалу.

Згідно з його словами, окупанти встигли добре підготуватися до оборони Кремінної, зокрема провести мінування, а також підтягнути техніку та резерви.

«Вони чітко розуміють, що якщо настане час і Кремінна буде деокупована ЗСУ, то вони втратять стратегічний населений пункт, бо далі вже йде Рубіжне, Сєвєродонецьк та Лисичанськ. У них тоді будуть дуже невеликі шанси навіть біля Бахмута продовжувати постійно такі атаки, які вони зараз проводять, тому що їхнє угруповання може бути розбите на дві частини», - зазначив Гайдай.

При цьому, керівник області підкреслив, що визволення Кремінної відкриє і напрямок на Старобільськ, у разі деокупації якого ЗСУ триматимуть під вогневим контролем усі логістичні дороги Луганської області.

Нагадаємо, що російські окупанти намагаються втримати контроль над Кремінною на Луганщині, в районі міста йдуть важкі бої. Війська рф стягують туди багато резервів і техніки.

Раніше Гайдай назвав місто на Луганщині, яке ЗСУ можуть визволити слідом за Кремінною. Також він анонсував, що на хороші новини з Луганщини можна чекати до Нового року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 548 | Додав: adminA | Теги: Луганщина, Гайдай, важливість деокупації, Кремінна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]