Чт, 2024-04-18, 21:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
Створюють робочу групу з питань міграції Україна та Канада
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та міністр у справах імміграції, біженців та громадянства Канади Марко Мендічіно підписали лист про наміри щодо створення українсько-канадської робочої групи з питань мобільності між Міністерством закордонних справ України, Міністерством внутрішніх справ України та Міністерством у справах імміграції, біженців та громадянства Канади.

Група працюватиме над широким спектром питань у сфері міграції та мобільності, включно із питанням спрощення режиму поїздок громадян України до Канади.

“Робоча група стане ефективним інструментом спільного реагування на світові виклики у сфері міграції та новою платформою діалогу на шляху до спрощення режиму поїздок громадян України до Канади»,- заявив Міністр Дмитро Кулеба.

Міністр Арсен Аваков підкреслив, що започаткування робочої групи з мобільності дозволить закріпити особливий статус українсько-канадського партнерства та сприятиме реалізації комплексу заходів, спрямованих на взаємодію компетентних органів України та Канади.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 575 | Додав: adminA | Теги: Україна та Канада, питання міграції, робоча група | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]