Пт, 2024-04-19, 10:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:20
Судитимуть в Польщі шість осіб за святкування дня народження Гітлера
Інші останні Новини Європейського Союзу

  В Польщі шість осіб судитимуть за святкування дня народження Гітлера

Польська прокуратура передала до суду обвинувальний висновок проти учасників і організаторів святкування дня народження Адольфа Гітлера у 2017 році.

Про це повідомляє RMF24.

"Обвинувальний висновок щодо шести учасників організованого товариством "Гордість і сучасність" дня народження Гітлера надійшов до районного суду Водзислава-Шльонського. Це результат допитів майже 60 свідків", - йдеться в повідомленні.

Головний організатор події також звинувачений у підготовці та поширенні плакату з запрошенням на святкування, використанні нацистських жестів та незаконному володінні вогнепальною зброєю.

На початку минулого року в Польщі розгорівся серйозний скандал після репортажу телеканалу TVN24 про те, як журналісти інкогніто побували на заходах, проведених громадською організацією "Гордість і сучасність". Серед них було про святкування дня народження Гітлера. У лісі, де воно проходило, були розвішані прапори зі свастикою, звучали нацистські марші, тости, нацистські вітання.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1061 | Додав: adminA | Теги: Польща, шість осіб, святкування дня народження Гітлера, Суд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]