Пт, 2024-04-19, 21:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:15
Сутички поліції з прихильниками незалежності у Барселоні
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Барселоні сутички поліції з прихильниками незалежності

У Барселоні відбулися сутички поліції з групою каталонських сепаратистів, які зібралися в знак протесту проти маршу іспанських правоохоронців.

Про це повідомляє La Vanguardia.

Поліцейський союз організував в суботу марш, щоб віддати належне співробітникам Національної поліції і Цивільної гвардії за їх роботу на виборчих дільницях рік тому під час референдуму про незалежність.

У свою чергу організації, що підтримують незалежність Каталонії, організували свою акцію.

Місцева рада змусила організаторів обох акцій змінити маршрути, щоб уникнути конфронтації, але опівдні обидві демонстрації закінчилися фактично в одному місці в центрі міста.

Повідомляється, що сутички почалися після того, як один з учасником маршу за відділення Каталонії кинув фіолетову фарбу в людину, яка брала участь у марші на підтримку іспанської поліції.

Поліція застосувала кийки, щоб розігнати учасників обох груп і розділити їх.

1 жовтня в Каталонії прихильники незалежності планують відзначити річницю проведення референдуму про незалежність, який був визнаний Мадридом незаконним.

Референдум був затьмарений сотнями постраждалих після втручання іспанської національної поліції і співробітників Цивільної гвардії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: сутички поліції, прихильники незалежності, барселона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]