Чт, 2024-03-28, 17:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:10
Таки дісталися Донецька львівські "бандерівці"
Інші останні Новини з регіонів України

У п'ятницю 28 березня в донецькому аеропорту ім. С. Прокоф'єва приземлився десант зі Львова. 150 студентів прилетіли підтримати хокейний клуб "Донбас" у матчі з празьким "Левом".

Стільки ж молодих донеччан вирушили на екскурсію до Львова, пише 62.ua.

Обмін студентськими делегаціями має ближче познайомити жителів двох крайніх регіонів України і проходить під гаслом "Схiд i Захiд разом!"

В аеропорту мер Донецька Олександр Лук'янченко зустрічав свого колегу Андрія Садового традиційним короваєм. А всім львівським студентам клуб подарував шарфи зі своєю символікою.

Перед матчем гості побувають на стадіоні "Донбас Арена", арт- галереї "Арт Донбас" і кондитерській фабриці.

Зазначимо, раніше учасники проросійського мітингу в Донецьку 9 березня спалили помаранчево-чорний прапор футбольного клубу "Шахтар", помилково сприйнявши його за червоно-чорний прапор УПА.

На поширених у мережі Youtube кадрах видно, як один із групи молодиків, які говорили російською з невластивим донеччанам акцентом, видерся на другий поверх над одним із магазинів у центрі Донецька. Він скинув вниз синьо-жовтий державний прапор і розташований поруч стяг донецького "Шахтаря". Після цього молодики намагалися підпалити знамено чемпіонів України з футболу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 932 | Додав: adminA | Теги: дісталися Донецька львівські бандер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]