Чт, 2024-04-18, 02:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:43
Три нові соціальні послуги запрацюють з листопада у "Дія"
Інші останні Економічні новини

На порталі "Дія" стануть доступні три нові соціальні послуги - отримання субсидій, призначення пенсій та послуги для внутрішньо переміщених осіб.

Про це заявив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає  спільний брифінг Мінцифри та Міністерства соціальної політики.

"Наприкінці листопада ми запускаємо можливість отримати пенсії, тобто зареєструватися для того, щоб отримати пенсію. Також ми запускаємо послугу, пов'язану з отриманням субсидій", - заявив міністр.

Федоров також додав, що на порталі запустять послугу для внутрішньо переміщених осіб, яким кожні пів року необхідно з'являтися в держорганах і підтверджувати інформацію для того, щоб продовжувати отримувати виплати. Міністр підкреслив, що тепер це можна буде зробити онлайн в кілька кліків.

Нагадаємо, можливість віддалено пройти ідентифікацію через "Дію" для пенсіонерів з окупованого Донбасу з'явиться до кінця року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 624 | Додав: adminA | Теги: Дія, Листопад, три соціальні послуги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]