Вт, 2024-04-23, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:59
Тричі окупанти обстріляли позиції ЗСУ від початку доби на Донбасі
Інші останні Надзвичайні новини

Від початку доби окупанти тричі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Від початку доби станом на 12.00 понеділка російсько-терористичні війська тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони

"Від початку поточної доби, станом на 12.00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три ворожі обстріли, один з яких із застосуванням противником міномета забороненого калібру", - зазначається у повідомленні.

Так, о 07.20 російсько-окупаційні війська обстріляли з міномета 82-го калібру українські позиції поблизу н.п Золоте – 4, що на Луганському напрямку. Вогонь противник вів зі сторони с. Березівське.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” від початку доби окупанти здійснили два обстріли в бік оборонців с. Широкине. Обстріли сталися о 02.10 та о 3.00.

Під час цих обстрілів російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних і ручних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

Наразі ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил, бойових втрат у лавах українських військ від початку поточної доби немає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 899 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Донбас, обстріл, позиції ЗСУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]