Чт, 2024-04-25, 11:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
У Франції опублікували декларацію про доходи Макрона - кредит та будинок дружини
Інші останні Новини Європейського Союзу

Французький президент Еммануель Макрон, перебуваючи на посаді глави держави, заробив трохи більше 1 млн. євро. Така сума вказана в опублікованій декларації.

Зазначається, що у 2017 році (рік вступу на посаду президента) Макрон заробив €115 тис, у наступні три роки його щорічний дохід становив близько €750 тис. У 2021 році його заробіток становить €174 тисячі.

Згідно з декларацією, Макрон не володіє власною нерухомістю та не має автомобіля. Проте, його дружина Бріджит Макрон має будинок. Також французький лідер має кредит сумою €127 тис.

Суперечливий журналіст та полеміст Ерік Земмур оголосив, що візьме участь у майбутніх президентських виборах президента Франції. Прихильник Путіна може стати головним конкурентом чинного глави держави Еммануеля Макрона.

Раніше Еммануель Макрон повідомив, що країна вперше за десятиліття відновить свою ядерну програму. Франція, за словами Макрона, розпочне будівництво атомних електростанцій (АЕС).

Президент Франції Еммануель Макрон зворушливо попрощався з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, яка йде у відставку. За його словами, Меркель зробила все можливе для того, щоб Європа зберігала єдність довгі роки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 502 | Додав: adminA | Теги: Франція, кредит, будинок дружини, декларація про доходи Макрона | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]