Чт, 2024-04-18, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:28
У ФРН більше 23 тисяч випадків інфікування за добу - COVID-19
Інші останні Новини Європейського Союзу

COVID-19: у ФРН більше 23 тисяч випадків інфікування за добу

Упродовж останніх 24 годин у Німеччині зафіксовано більше 23 тисяч випадків зараження коронавірусом, що є рекордом, повідомляють епідеміологи.

У Німеччині зростає кількість хворих на COVID-19. Згідно з оприлюдненими у суботу, 7 листопада, даними Інституту Роберта Коха, протягом останніх 24 годин органи охорони здоров'я повідомили про 23399 нових випадків зараження коронавірусом. Нинішня кількість заражень істотно перевищує зафіксований напередодні попередній рекорд - 21506 випадків, передає інформагенція dpa.

Тим часом число зареєстрованих смертей у зв'язку з коронавірусом за добу зросло на 130. Цей показник значно нижчий за зафіксований у середині квітня рекордний показник, коли протягом однієї доби було зареєстровано 315 смертей. Загалом у Німеччині у зв'язку з коронавірусом померло вже 11 226 осіб, йдеться в повідомленні.

Як пояснили епідеміологи з Інституту Роберта Коха, потрібно від двох до трьох тижнів, щоб на показники кількості інфікованих  вплинули заходи запровадженого з 2 листопада часткового локдауну в країні.

З початку пандемії співробітниками Інституту Роберта Коха було зареєстровано в цілому 642 488 випадків інфікування Sars-CoV-2 у Німеччині, йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у Німеччині з понеділка, 2 листопада, діє так званий частковий локдаун, запроваджений через зростання кількості нових випадків зараження коронавірусом. Нові правила діятимуть до кінця місяця й передбачають обмеження соціальних контактів і закриття барів і ресторанів, культурних установ і спортивних залів. Водночас у країні працюють торговельні заклади, а діти відвідують школи та дитячі садки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 568 | Додав: adminA | Теги: ФРН, COVID-19, 23 тисяч випадків інфікування, Доба | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]