Ср, 2024-04-24, 07:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:45
У Києві організовують курси з IT для учасників бойових дій
Інші останні Новини світу науки і технологій

Основна спеціалізація — молодший спеціаліст з веб розробки.

Опанування нової спеціальності надасть можливість ветеранам війни краще адаптуватися до цивільного життя та знову бути соціально активними.

Факультет інформатики Національного університету «Києво-Могилянська академія» разом з Київським міським Центром допомоги учасникам АТО започатковують курси з підготовки ІТ фахівців, для учасників бойових дій, які захищаючи Україну втратили здоров’я та отримали першу чи другу групу інвалідності.

«Зважаючи на особливості професіональних вимог в ІТ галузі ми можемо стверджувати, що особи з інвалідністю можуть стати повноцінними членами команди, та отримати нові виклики, — зазначають у Київському міському Центрі допомоги учасникам АТО. — У більшості ІТ проектів дозволяється віддалена робота, що максимально підходить особам з інвалідністю. Достатньо високий рівень зарплати в ІТ галузі дасть змогу забезпечити базові потреби випускників, а можливо і їх родини».

Запланований термін навчання від 9 до 12 місяців. Основна спеціалізація випускників є молодший спеціаліст з веб розробки. В ході навчання слухачі освоять такі дисципліни: основи програмування, основи комп’ютерних алгоритмів, основи веб технологій, розробка користувацького інтерфейсу, інструменти та принципи веб-розробки.

Форма навчання переважно онлайн, що проводиться за допомогою платформи Moodle. Для синхронних занять використовується платформа Microsoft Teams або Zoom. Також запланована певна кількість офлайн активностей, що покликані допомогти з адаптацією до освітнього процесу, проведення консультацій та зустрічей.

За детальною інформацією звертайтесь за номером Київського міського Центру допомоги учасникам АТО 0 800 300 633 та вибирайте з’єднання з спеціалістом медичного відділу, який вас проконсультує.

Нагадаємо, Асоціація міст України та Міністерство у справах ветеранів підписали Меморандум про співпрацю щодо підтримки ветеранів. «Соціальний захист ветеранів війни та їх адаптація в суспільство важливі не тільки для самих ветеранів. Це важливо для їх сімей, рідних, для всієї громади та країни», — зазначив голова Асоціації міст України Віталій Кличко під час підписання Меморандуму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 376 | Додав: adminA | Теги: курси з IT, учасники бойових дій, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]