Пт, 2024-03-29, 00:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:55
У Путіна мислення "агента, який всюди бачить змову" - Коморовський
Інші останні Новини Європейського Союзу
Глава Польської держави Броніслав Коморовський назвав заяву Президента Росії Володимира Путіна про підготовку в Польщі бойовиків для участі в акціях протесту в Україні "відлунням мислення агента", який всюди бачить "змову".

Як передає кореспондент УНИАН з Варшави, про це він сказав в інтерв'ю польським телеканалам.

"Як на мене, це відгомін способу мислення про світ, де завжди є змова, агенти, навіть тоді, коли йдеться просто про громадян, які ведуть боротьбу за свої національні або цивільні права, як це мало місце на Майдані. Чітко видно, що у декого не вміщається в голові, що джерелом такої позиції може бути звичайна людська активність, а не політична змова", - сказав Коморовський.

"Ніякого змови не було. Польща підтримує демократичні, прозахідні устремління народу до незалежної України давно, і нікого не повинна була вчити. Сама собою є хорошим прикладом", - сказав він.

Нагадаємо, після телефонної розмови з президентом РФ Володимиром Путіним канцлер ФРН Ангела Меркель передзвонила президенту США Бараку Обамі і сказала, що російський лідер втратив" зв'язок з реальністю" і знаходиться "в іншому світі".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 882 | Додав: adminA | Теги: всюди бачить змову, Коморовський, мислення агента, Путіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]