Чт, 2024-04-18, 16:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:37
У справі Чорновол прокурори відмовляються надавати головні докази – адвокатеса
Інші останні Кримінальні новини

Замість доказів, які запросила сторона захисту, прокурор надавав обвинувальний акт у справі Тетяни Чорновол.

Про це в ефірі “Прямого” заявила адвокатеса Тетяни Чорновол Ірина Кузіна.

“Справа в тому, що ми бачимо не всі докази. У нас зараз закінчилася стадія надання доступу до матеріалів кримінального провадження, які є у слідчого. І навіть по тих документах, які слідчий надав, я бачу, що не всі докази нам надали. Я прокурора попросила надати ці докази, надала йому список. Проте замість того, щоб ці докази пред’явити, прокурор вручив обвинувальний акт”, – заявила Кузіна.

Вона зауважила, що саме пляшки з  горючою речовиною, які були вилучені на експертизу, не були повернуті. За її словами це найголовніші докази підпалу, які не були надані для ознайомлення.

“Я не знаю причин, чому їх не надають. Тому я не буду зараз свої міркування наводити. Причин не знаю”, – резюмувала Кузіна.

“Крім того, справа багато разів об’єднувалася і виділялася з іншими. Таким чином – я не знаю, чи це сталося в цьому випадку – прокурори можуть ховати матеріали справи від сторони захисту. Це техніка звичайна для них”, – підкреслила адвокатеса.

Нагадаємо, ДБР направило справу Чорновол до суду.

Раніше стало відомо, що ДБР завершило слідство проти народної депутатки VIII скликання Тетяни Чорновол щодо звинувачення її в умисному вбивстві. Справу передали у суд.

Нагадаємо, Тетяна Чорноволо повідомила, що 15 грудня ДБР вручить їй акт обвинувачення за активну участь в Революції Гідності.

Раніше ДБР викликало екснардепку Тетяну Чорновол на допит.

Нагадаємо, суд змінив запобіжний захід екснардепу Тетяні Чорновол з нічного домашнього арешту на особисте зобов’язання.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 602 | Додав: adminA | Теги: адвокатеса, докази, справа Чорновол, прокурори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]