Сб, 2024-04-20, 10:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
У США померла співачка Уїтні Х'юстон. ВІДЕО
Інші останні Новини світу


У США в Лос-Анджелесі у віці 48 років померла американська співачка і актриса Уїтні Х'юстон, повідомляє "Газета.Ru" з посиланням на Associated Press з посиланням джерело в її оточенні.

На даний момент нічого невідомо про причини кончини Х'юстон. Відомо лише, що ніяких ознак насильницької смерті не було.

О 15:23 за часом західного узбережжя в службу 911 поступив дзвінок з готелю Beverly Hilton. Це друзі Х'юстон попросили швидку приїхати. Її бездиханне тіло знайшов охоронець. Через дві хвилини бригада лікарів вже була на місці, де в номері на четвертому поверсі готелю охоронці і знайомі намагалися привести співачку до тями. Їх зусилля, як потім і лікарів виявилися марними і о 15:55 Уїтні Хьюстон померла. У готель вона, ймовірно, приїхала на одну з вечірок, яких велику кількість проводять напередодні 54-ої церемонії вручення найпрестижнішій музичній премії "Греммі". Нагородження планувалося на вечір неділі, 12 лютого, але тепер улаштовувачі "Греммі" серйозно подумують про те, щоб церемонію перенести, повідомляє "Вести.Ru".

На цьому тижні вона кілька разів з'являлася в Лос-Анджелесі, а в суботу, 11 лютого, повинна була відвідати вечірку, яку ось вже протягом декількох десятиліть організовує один з керівників Sony Music Клайв Девіс за день до вручення музичних нагород "Греммі".

Тільки в суботу, 11 лютого, сайт The Hollywood Reporter повідомляв, що вона може взяти участь в одному з найпопулярніших телешоу на американському телебаченні X Factor.

Протягом багатьох останніх років Х'юстон страждала від наркотичної і алкогольної залежності, в чому неодноразово зізнавалась по телебаченню. Через погане самопочуття в 2010 році було зірвано світове турне співачки, хоча незадовго до того вона випустила одну з найуспішніших платівок в своїй кар'єрі. У 2009 році платівок "I Look To You" дебютувала на першому місці в Billboard 200, а також і в хіт-парадах Канади, Німеччини, Італії і Швейцарії. Аналогічного успіху співачці вдалося досягти лише в 1993 році, коли вийшов саундтрек до фільму "The Bodyguard" ("Охоронець").

Упродовж своєї кар'єри в музиці, кіно і на телебаченні вона ставала лауреатом двох премій "Еммі" і шести премій "Греммі". Її найзнаменитішою роботою на кіноекрані стала роль у фільмі "Охоронець" (1992), а саундтрек до цьому фільму з треком I Will Always Love You - став саундтреком, що продавався найбільше в історії світового кінематографа.

Останніми днями її постійно бачили разом з музикантом Рей Джеєм. Таблоїди спекулювали щодо характеру їх стосунків. Вона впродовж 15 років була одружена з репером Боббі Брауном. У них є дочка Боббі Кристина.

Х'юстон встигла завершити роботу над фільмом Sparkle, рімейком картини 1976 року. Вона зіграла в нім головну роль і записала саундтрек. У серпні 2012 року він повинен вийти на екрани.

Про дату і місце похоронів її родичі і агенти поки нічого не повідомляють.

Довідка

Уїтні Хьюстон народилась 9 серпня 1963 року в місті Іст-Оранж - одному з найбідніших міст Америки в Нью-арку, штаті Нью-Джерсі. Її мати, Емілі Дрінкард (сценічний псевдонім Сіссі), була свого часу відомим виконавцем госпелів (євангельські співи), двоюрідна сестра Діон Уорвік - також професійна співачка. У юності Х'юстон була також досить успішною фотомоделлю.

У 1992 році Уїтні Хьюстон вийшла заміж за співака групи New Edition Бобі Брауна, в 1993 році народила дочку, яку назвали Бобі Кристина.

Х'юстон - одна з найуспішніших поп-зірок сучасності. Вона була на піку слави в 1990-х і початку 2000-х років. Починала співати у підлітковому віці в церковному хорі рідного Нью-Арка. Але після того, як в 20-річному віці на сцені нічного клубу в Нью-Йорку її помітив відомий продюсер Клів Девіс, музичні нагороди і премії буквально посипалися - всього їх було 415.

У світі було продано 170 мільйонів альбомів і синглів Уїтні Хьюстон. У її активі дві премії "Еммі", шість "Греммі", 30 нагород журналу Billboard. У Росії вона стала зіркою в 1992 році - відразу після виходу на екрани фільму "Охоронець", де, по суті, вона зіграла саму себе - знамениту співачку. Тоді ж світовим хітом стала одна з пісень, що звучали в цьому фільмі, "I Will Always Love You" ("Я тебе завжди любитиму").

Х'юстон знялася ще в декількох фільмах, але особливого успіху вони їй не принесли. З кінця 90-х співачка як актриса більше не виступала.

Правда вже в середині 2000-х років Х'юстон переживала некращі часи - стверджувала, що її бив чоловік Бобі Браун, співачка почала вживати наркотики, постійно лікувалася в реабілітаційних центрах. Слава її нестримно йшла до заходу. А з Бобі Брауном вона у результаті розлучилася. І останнім часом її часто бачили з реппером Рей Джеєм.

Уїтні Хьюстон внесена до Книги рекордів Гинесса як виконавець, що має більше за всіх нагород і премій, а саме 411, зокрема 6 премій "Греммі", 2 "Еммі", 23 нагороди American Music Awards і 16 нагород Billboard Music Awards.

Нагадаємо, 26 червня 2009 року на 51-му році життя помер король поп-музики Майкл Джексон. Причиною смерті стало передозування ліків. У листопаді 2011 року особистий лікар співака Конрад Мюррей був засуджений до чотирьох років в'язниці за неумисне вбивство свого пацієнта.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1358 | Додав: adminA | Теги: У США померла співачка Уїтні Х'юсто | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]