Пт, 2024-03-29, 07:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:02
У Зеленського заінтригували заявою - військова допомога Україні
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Подоляк прогнозує передачу Україні нового озброєння.

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк заявив, що "через кілька днів або тижнів" ми будемо говорити про постачання Україні танків від західних партнерів.

В ефірі національного телемарафону Подоляк додав, що "трохи пізніше" йтиметься про надання нашій країні далекобійних ракет.

"Наші партнери чіткі у своїх програмах підтримки України. Повірте, через кілька днів або тижнів ми з вами будемо говорити про танки, а трохи пізніше – про ключовий елемент ефективного контрнаступу. Як тільки ми отримаємо ракети певної дальності в необхідній кількості, я маю на увазі 100-200 км плюс, то істотно зміниться картина, тому що ми будемо знищувати всю логістичну інфраструктуру російської армії", – наголосив Подоляк.

Озброєння для України: останні новини

Німеччина відправить Україні зенітно-ракетний комплекс Patriot зі своїх запасів у першому кварталі поточного року. Німеччина також має намір до кінця першого кварталу відправити Україні близько 40 бронетранспортерів Marder.

У новий пакет військової допомоги Україні від США вперше увійдуть зенітні ракети Sea Sparrow з радіолокаційним наведенням, які можна запускати з моря або суші для перехоплення літаків або крилатих ракет.

Водночас міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що цього року Україна отримає від союзників зброю, яку не вдалося отримати у 2022 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 410 | Додав: adminA | Теги: військова допомога, україна, зброя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]