Пт, 2024-03-29, 16:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Україна – Англія: Блаженніший Святослав пообіцяв нашій збірній шалену підтримку в Римі
Інші останні Спортивні новини

Рим стане синьо-жовтим - Україна – Англія: Блаженніший Святослав пообіцяв нашій збірній шалену підтримку в Римі

Глава УГКЦ розповів, що українська громада в Італії збирається на стадіон

На стадіон у Римі на матч Україна – Англія в 1/4 фіналу Євро-2020 пустять усього 18 тисяч уболівальників. Через коронавірусні обмеження туди не можна потрапити, приїхавши з України чи Великої Британії. Проте в Італії є велика українська діаспора. За словами Глава УГКЦ Блаженнішого Святослава, всі вони збираються вболівати за нашу команду.

"Хоча кордони закриті, проте сьогодні Рим стане українським! Велика українська громада, яка живе в Італії, збирається на стадіон та у фан-зони. Думаю, що й італійці вболіватимуть разом з нами!" – написав Блаженніший Святослав у Facebook.

Глава УГКЦ закликав українців підтримати національну збірну в цьому вирішальному матчі. "Ми хочемо бачити нашу країну успішною. Ми хочемо, щоб інші знали і поважали нашу державу. Це, до речі, один із виявів нашого патріотизму, навіть у спорті. А наш патріотизм побудований не на ненависті до чужого, а любові до свого", – додав Предстоятель.

Україна – вперед!

Матч Україна – Англія відбудеться в Римі і розпочнеться 3 липня о 22:00.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 562 | Додав: adminA | Теги: Рим стане синьо-жовтим, Україна – Англія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]