Пт, 2024-04-26, 12:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:24
Україна та ЄС виступили із заявою - міграційна криза
Інші останні Надзвичайні новини

Україна приєдналася до заяви країн Євросоюзу про міграційну кризу на кордоні Польщі та Білорусі. Заяву оприлюднили на засіданні Генасамблеї ООН.

“Білорусь у даний час широко використовує міграцію в політичних цілях. Ця практика рівносильна контрабанді людей або торгівлі людьми. Вона свідчить про цинізм білоруського режиму, який наражає на небезпеку життя і здоров’я людей, щоб відвернути увагу від порушень прав людини і жорстоких репресій у країні”, – йдеться у заяві.

У документі також рішуче засуджують “цю нелюдську та неприпустиму поведінку” і відкидають “будь-які спроби третіх країн використовувати торгівлю людьми, міграцію чи контрабанду людей”.

У заяві закликають Білорусь негайно припинити цю практику та інші гібридні загрози життю та здоров’ю людей, включаючи постійне блокування доступу до гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, Україна повністю контролює ситуацію на своєму кордоні з Білоруссю. Наразі прикордонники посилюють захист та готові до можливих провокацій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 615 | Додав: adminA | Теги: ЄС, україна, Заява, міграційна криза | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]