Сб, 2024-04-20, 06:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:32
Україна та Грузія мають стати повноправними членами Альянсу - зазначила Президент ПА НАТО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент ПА НАТО зазначила, що Україна та Грузія мають стати повноправними членами Альянсу

Президент Парламентської асамблеї НАТО Раса Юкнявічене переконана, що Україна та Грузія мають стати повноправними членами Альянсу, повідомляє голова постійної делегації в ПА НАТО, народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ірина Фріз.

"Сьогодні ми маємо чітко сформулювати, що Україна та Грузія мають стати повноправними членами євроатлантичного співтовариства", - процитувала І.Фріз на своїй сторінці в соцмережі Facebook слова Р.Юкнявічене.

За словами українського парламентарія, в своєму виступі президент ПА НАТО зазначила, що сьогодні і Грузія, і Україна перебувають під окупацією РФ, і закликала "з розумінням ставитися до того, в яких умовах ці держави зберігають курс на європейську євроатлантичну інтеграцію".

Голова делегації зазначила, що Р.Юкнявічене стала першою жінкою, яка очолила Асамблею, і подякувала їй за "підтримку, адвокацію та просування України і на шляху реформ, і на шляху нашої євроатлантичної інтеграції". "Вона перша здійснила офіційний візит ПА НАТО на схід нашої держави, незважаючи на заборону сек'юриті. Для нас честь працювати разом з унікальною жінкою", - наголосила І.Фріз.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 730 | Додав: adminA | Теги: повноправними членами Альянсу, президент ПА НАТО, Україна та Грузія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]